Про церкву

Християнська церква «Перемога» - це місце, де кожна людина може почути проповідь Слова Божого, прийняти Ісуса Христа своїм Господом і Спасителем і навчитися будувати правильні стосунки з Господом і іншими людьми, знаходячи мир із самим собою, а також виконати те, заради чого він народився на цій землі.

Християнська церква «Перемога» - це місце для всієї родини, де будь-яка людина, проходячи через пізнання Божих принципів, вчиться будувати своє життя і правильні стосунки з іншими людьми. Тут кожен має можливість розвиватися, духовно зростати, активно і плідно проводити свій час. Наша церква відкрита для всіх!
Image

Місія церкви

Внутрішня:
Ця робота спрямована на допомогу у вирішенні проблем членів і прихожан церкви «Перемога». Тому кожен віруючий відчуває тут турботу про себе. У церкві функціонують різні служіння для допомоги кожному віруючому. Але, крім того, віруючі церкви регулярно навчаються Біблійним принципам Божого Слова. Для цього проводяться спільні богослужіння в церкві по четвергах і неділях, а також протягом усього тижня у всіх районах міста проходить спілкування віруючих по домівках, у дворах, на різних майданчиках і в парках, а також служіння за різними напрямками. При церкві функціонує Біблійна школа з вивчення Біблії.

зовнішня:
Зовнішня місія церкви «Перемога» - це служіння для суспільства, для людей, які не є частиною церкви, але потребують допомоги, захисту і поддержке.Церковь проводить різні акції, спрямовані на служіння невіруючим людям з метою їх подальшого покаяння.
Спільними зусиллями соціальних організація і
членів нашої церкви здійснюється діяльність у декількох напрямках:
а) робота з малозабезпеченими верствами населення (багатодітні сім'ї, інваліди, самотні пенсіонери)
б) профілактика злочинності серед підлітків, застереження від наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління та хімічних залежностей
в) служіння з алко та наркозалежними та ВІЛ-інфікованими
г) служіння в геріатричному пансіонаті (будинок для людей похилого віку)
д) служіння в обласному протитурберкульозні диспансері (дитяче відділення)
З 2002 року при церкві створена Чернігівська міська організація «Центр духовної та соціально-психологічної реабілітації« Перемога ». За час існування центру більше 300 молодих людей отримали допомогу від наркотичної та алкогольної залежності .Більшість з них повернулися до нормального життя і стали повноцінними членами суспільства.
Image

Анжеліка Анатоліївна Агабекян - пастор християнської церкви «Перемога» м.Чернігів

Геворг Агабекян, чоловік Анжеліки Агабекян є засновником і пастором церкви «Перемога» в м.Чернігові c 1998 року.

Будучи частиною загального ведення старшого пастора Генрі Мадава: «Досягти мільйон душ для Бога», церква прагне поширювати Євангеліє в м.Чернігові, області та інших країнах, засновуючи нові церкви, проводячи служіння зцілення та звільнення.

Служіння пастора Геворга більше 20 років характеризувалося викладанням Слова Божого, яке торкалось сердець, надихало та зцилювало душу і тіло. Після того, як на початку війни з росією в квітні 2022 року, пастор Геворг відійшов у вічність с Господом, старший пастор Генрі Мадава рукоположив (23.07.2022) Анжеліку Агабекян на пасторство в місті Чернігові. Бачення пастора Анжеліки - продовжити справу свого чоловіка, примножити і розширити різні служіння людям в цей нелегкий час для нашої країни. Насамперед участь у загальноукраїнському проекти « Є Надія» - допомога під час війни. Долучаємось до розповсюдження продуктових наборів та проповіді Слова Божого.

У що ми віримо:

Віруємо в Єдиного Бога, що відкрився нам в трьох особах: Отця, Сина і Святого Духа;

Віруємо в Єдинородного Сина Божого, Ісуса Христа, який є Богом і Спасителем усіх людей, непорочно зачатий Духом Святим, народженого від діви Марії, Який жив на землі як досконалий Син Людський, і завершив Своє служіння, віддавши Своє життя на Голгофському Хресті за гріхи всіх людей;

Віруємо в силу Його пролитої Крові для спокути людства;

Віруємо в Його вознесіння на Небеса, де Він зараз сидить по праву руку Свого Небесного Отця;

Віруємо в особистість Духа Святого, який є Богом і перебуває на землі, викриваючи людей в гріху, приносячи силу для служіння, і є Утішителем для кожного віруючого в Ісуса;

Віруємо в те, що Ісус створив Церкву на землі, яку не здолають «ворота пекла», і яка до кінця днів буде Славної Нареченою, яка не має ні плями, ні пороку, готової зустріти Свого Жениха;

Віруємо в єдність тіла Христового без будь-якої ворожнечі, чвар і деноменаціонних забобонів;

Віруємо в те, що кожен віруючий покликаний проповідувати Євангеліє Ісуса Христа по всьому світу і вести людей до посвячення свого життя Богові;

Віруємо в те, що кожен, хто прийняв покаяння і увірував в Ісуса Христа, як свого особистого Господа і Спасителя, повинен прийняти Святе водне хрещення через повне занурення;

Віруємо в хрещення Духом Святим з ознакою говоріння іншими мовами;

Віруємо в дари Святого Духа і те, що вони повинні супроводжувати служіння Церкви;

Віруємо в зцілення духу, душі і тіла, повне звільнення від бісів і інші надприродні прояви Святого Духа (бачення, відвідування Ангелів, сни, несамовитості і т.д.);

Віруємо в друге пришестя Христа, підхоплення Церкви, воскресіння праведних і неправедних, тисячолітнє Царство Ісуса на землі, судилище Христове для віруючих і суд перед Великим Білим Престолом для тих, хто відкинув Бога, а також вічні муки в озері вогняному для грішників, диявола і демонів

Віруємо в вічне життя віруючих на Новому Небі і Новій Землі в Новому Єрусалимі!

Image

Молитва покаяння

Дорогий друг!
Чи говорив Вам хтось, що Бог любить Вас і має чудовий план для Вашого життя?
Дозвольте поставити Вам дуже важливе питання: "Якби Ви померли прямо в цю секунду, впевнені, що потрапите на Небеса? Біблія говорить:
"Всі згрішили і позбавлені слави Божої" і "Покарання за гріх - смерть, а дар Божий - вічне життя в Христі Ісусі".
Також Біблія говорить: "ВСЯКИЙ, хто призве ім'я Господнє, спасеться". Ви також входите в це число "ВСЯКИЙ", вірно? Ми всі туди входимо.
Якщо Ви хочете прийняти дар вічного життя, який Бог має для Вас сьогодні, повторіть вголос цю молитву:

 "Отець Небесний! Я усвідомлюю, що грішний. Будь ласка, прости мене за Твоєю великої милості! Я вірю, що Ісус Христос помер замість мене на хресті за мої гріхи, але Він воскрес з мертвих і тепер живий. Ісус Христос , увійди в моє серце, будь моїм Господом і Спасителем.

Навчи мене, як правильно жити, зціли, освяти і благослови мене. Дай мені дар вічного життя. Тобі хай буде вся слава! Амінь! "

Якщо ти молився від щирого серця, - знай, що Бог прийняв тебе в число Своїх дітей. Тепер Він буде особливим чином про тебе піклуватися. Але, як і всякому дитині, тобі буде необхідно духовно зростати. Для цього читай регулярно Біблію і старайся виконувати те, що там написано. Також дуже важливо відвідувати церкву і спілкуватися з іншими віруючими, які запросили Ісуса Христа в своє життя.

Нехай Господь благословить тебе Господь!